Bodø/Glimt mot til

Mats Torbergsen NTB. Krevende uke for Glimt.

Moter Az Alkmaar Bodo Glimt

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Billetter Rana - Glimt.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Fantastisk sier ghaneseren til TV 2.

Mai for tre år siden. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Mai-festen mot Tromsø nå. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

Derfor er det viktig å få med seg dette A-lag. 19 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor. Takk for din påmelding. 1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere.

Viktig info til deg som skal på 16mai-kamp. Det blir utrolig gøy. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Det er på. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i serien og tapt bare én gang. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Mai-kampen mot Tromsø i kveld.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. 18 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 19 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. Der venter Molde 1.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. 160522 1701 160522 1701. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

SNN-tribunen er åpen for publikum. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

22 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Aspmyra stadion er utsolgt under 16. Mats Torbergsen NTB. 18 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Niklas Aune Johnsen. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.

Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

19 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Det blir fullsatt på Aspmyra mot Tromsø i kveld. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

17 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. 18 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

Sikre deg plass på 16. For Glimts del blir det første finaletur til Ullevaal siden 2003. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Derfor blir det mer folk mer trengsel og lengre køer enn du er vant med. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.